Дали светот се менува или ние?

Дали светот се менува или ние?

Длабоко во нас често имаме потреба да се преиспитуваме и да се прашуваме дали тоа е она вистинското?  Кај нас вродено е чуството на носталгија, особено при завршување на некој процес или животен круг,етапа или слично.Притоа истиот можеби и не бил она вистинското...
Времето – лек за сè?  

Времето – лек за сè?  

Времето – лек за сè? Дали навистина е така? Дали времето е лек за сè или сè е интерпретација на нашиот раст и развој? 18ти,19ти и 20ти jануари пред 10 години беа најтешкото нешто што во животот сум го доживеала. Јоана имаше операција на срцева маана во Р....
1 Декември

1 Декември

1 Декември …woow за 1 месец Нова година.Од дете се радував за овие најубави моменти од годината, по 1 месец украсував секој сегмент од домот со голема радост и љубов. Како човек расте и работи на себе ја глед поголемата слика, таа моја радост и љубов која сум ја...
ПОМОШ ЗА ИЗБИВАЊЕ НА ЗАБИ

ПОМОШ ЗА ИЗБИВАЊЕ НА ЗАБИ

 Сите знаеме како растот на забите кај децата доведува до непроспиени ноќи, за нас и нашето бебе. Постои природен начин на кој можеме да му ...
mk_MKMacedonian