Реконекција

Реконективно исцелување е модерен феномен во областа на лекувањето. Нè поврзува со севкупноста на универзумот, исто како што нè поврзува со севкупноста на нашето битие, со она што навистина сме. Повеќе научни студии ја потврдуваат ефективноста и неверојатните резултати на Реконективно исцелување.

Научниците вклучени во овие истражувања се едни од водечките во светот: Др. Лин МекТагарт (автор на „Полето“ и „Експериментот на намери“), Др. Вилијам Тилер (ѕвезда на филмот „What the bleep do we know“),  Др. Гери Шварц, д-р. Константин Кортоков и други.

Што е реконективно исцелување?

Реконективното исцелување е холистички, неинвазивен пристап кон здравјето кој нуди придобивки без ризици. Тој е ефикасен во обновувањето на благосостојбата на сите нивоа, како и во спречувањето на болести. Тој е фокусиран на причините, наместо на симптомите и во основа делува на враќање во состојба на рамнотежа и целина, со што се поништуваат темелите на болеста.

Реконективното исцелување му помага на телото да се врати во првобитната, здрава состојба на клеточно ниво без да додава или одзема нешто.

Фреквенциите на реконективното исцелување носат исцелување во поширок спектар на енергија, светлина и информации, и надвор од она што беше класично познато како енергетско исцелување.

 

Што добивам од реконективните сесии?

Реконективното исцелување не „лечи“ нешто конкретно и затоа нема да бидете прашани за конкретните причини за доаѓање на сесијата. Ако за време на заздравувањето си дозволите да се вратите во рамнотежа, како што прават многумина, тогаш тоа ќе се случи.

Исцелувањето овде не се состои во отстранување на симптомите, исчезнување на болеста, болка, слабост и други нарушувања на нормалното функционирање, туку повеќе во доведување на личноста во рамнотежа и состојба на целина на сите нивоа.

Искуството на реконективно исцелување е единствено и специфично за секоја личност. Најдобар начин да се дозволи исцелување е да се биде во состојба на исчекување, без очекување и врзување со резултатот.

Некои исцелувања се манифестираат веднаш во целост, а некои се развиваат со текот на времето.

Речиси секогаш, исцелувањето што го добивате ????

Што се случува за време на Реконективна сесија?

За време на 30-минутната сесија, практичарот за реконективно исцелување се поврзува со интелигенцијата на фреквенциите на реконективното исцелување и делува како катализатор за поврзување на фреквенциите на исцелување директно со личноста што го прима исцелувањето.

 

Се препорачува да се направат 3 сесии реконективно исцелување. Откако ќе завршите со сесиите, опуштете се и гледајте ги промените.

Подарете си го ова прекрасно искуство

 Цената на една сесија
за реконективно исцелување е 60ЕУР.

Јас сум Верица,

По професија сум медицинска сестра, а животната професија ми е – посебен родител, мајка на мојата инспирација и хероина – Јоана, која има Даунов синдром. Животниот пат ме донесе до место каде морав да побарам алтернативи за да го олеснам животот на Јоана, а пак од тука започнува мојата нова приказна.

Во тој момент сфатив дека нема ограничувања и дека имам слободна и одговорност, да го развивам мојот живот во насока во која сакам. Па така, одлучив да се запишам на студии доктор по природна медицина, хербализам и нутриционизам, а своевремено се сретнав со Реики методата и почувствував големи подобрувања во повеќе апекти во животот, а потоа и самата станав сертифициран Реики мастер енергетски терапевт. На овој начин ја создадов оваа програма која комбинира енергетски методи, како и препарати кои ќе придонесат за лекување на телото и душата.

Во оваа програма реики методата ја искомбинирав со арома терапијата и терапија со кристали, и создадов еден пакет кој е наменет за жени кои сакаат да си посветат време на себе, да ги исчистат своите внатрешни тежини и да постигнат баланс. А главната цел е секако, таа внатрешна хармонија лесно да се пренесе во надворшноста, настаните кои ни се случуваат, луѓето и околината.

Контакт

Ви требаат повеќе информации?

Контактирајте ме, со задоволство ќе одговорам на сите ваши прашања. 

Мејл

kontakt@vericaognjanova.com

Телефон

+389 72233295

mk_MKMacedonian