Прифати. Сакај. Разбери

Добре дојде.

 

Јас сум Верица Огњанова, реики IIIА практичар, студент на природна медицина, хербализам и нутриционизам, лајф советник и посебен родител на ќеркичка со Даунов синдром.

Трансформирај го својот живот.

Живот, кој длабоко во себе знаете дека го заслужувате.

Ви честитам вие веќе сте на првото скалило на себесакање, себеприфаќање и освестување за квалитетите и вредностите кои ги носите во себе.

Овде ќе најдете алатки за оптимизам и високи фреквенции на дејствување кои верувам ќе ви бидат од корист и ќе ви помогнат полесно да го трансформирате својот живот во оној кој вистински во себе знаете дека го заслужувате.

 

Лична реконекција

 Преку личното повторно поврзување се воспоставуваат „нови“ аксијатонски/меридијански линии кои повторно нè поврзуваат, но на многу посилно и понапредно ниво од кога било досега.

Реконекција

Реконективно исцелување е модерен феномен во областа на лекувањето. Нè поврзува со севкупноста на универзумот, исто како што нè поврзува со севкупноста на нашето битие, со она што навистина сме.

BREATHWORK

Секоја траума остава лузни во нашите образци на дишење. Преку методот на Breathwork, респираторното тело може да се отвори 6 пати повеќе, што тоа ни значи потенцијал за 6 пати повеќе енергија.

Програма:
Целосно ослободување

Сите ние посакуваме многу работи, имаме големи желби, визии па и цели…но многу малку сме спремни за пуштање на старото и на она кое повеќе не нѝ служи.

Програма: Разбуди ја внатрешната женска убавина

Дозволи си грижа за себе, а таа грижа ќе се рефлектира на сè oна што тебе ти важно.Ќе се разбуди твојот ентузијазам и она за што си најдобра. Ќе создаваш и помагаш со леснотија, ќе бидеш ти.

Реики

Реики е прецизен древен тибетски систем за исцелување, ускладување и урамнотежување на енергијата, кој се користи за намалување на стресот, за релаксација и за здравје. 

Ве очекувам!

За да закажете првична средба, кликнете на копчето АПЛИЦИРАЈ и пополнете го прашалникот.

Од Верица

Мојата мисија

Пред сѐ како жена, а потоа и како посебна мајка е освестување и пронаоѓање на себе си во овој брз свет. Како да научиме ние да ги водиме животните улоги (и сите нивни ангажмани), а не маестрално и несвесно улогите да не водат нас.

Навидум лесно, но бара многу свесност и желба за работа на себе. Ви гарантирам, трудот вложен секогаш вреди за резултатите.

 

Мејл

kontakt@vericaognjanova.com

Телефон

+389 (0) 72 233 295

локација

Скопје, Македонија

mk_MKMacedonian