Новости

и Интервјуа

Едвај останав жива по третирање со антибиотици за пневомонија, па животот ме донесе до реконетивното исцелување: Верица Огњанова за Женски магазин

Верица Огњанова има 34 години, и е од Неготино, како што ни раскажа од едно прекрасно место на природата и најубавото грозје Долни Дисан.  По професија е медицинска сестра и практичар и ментор по бројни холистички пракси и техники кои допринесуваат за една...

Добро утро,секое утро: Ароматерапија за добро здравје и емоционален баланс

Нејзиното височество - ароматерапијата! За благодетите кои можеме да ги добиеме од етричните масла раскажува Верица Огњанова...  Целе Ристески  BiGhma Aku Автор: Bela Aleksandra https://www.facebook.com/bela.aleksandra.7/videos/433385681627337 Погледнете го...

Слободен печат: Неготичанката Верица порачува: Немојте да го жалите моето дете со посебни потреби, за жалење се оние кои не ги прифаќаат овие деца, а со тоа ја пропуштаат и најчистата љубов!

Мими Стојановска „Моите залагања, сегашни и идни, се однесуваат на тоа, ниту една жена,...

Повеќе ...
mk_MKMacedonian