Програма:

Целосно ослободување

Драги мои,

Ве поканувам на заедничка дружба, себеспознавање и себесакање.

Со започнувањето на пролетта и будењето на новата животна енергија во природата, добив инспирација за споделување на сите мои знаења и вештини, кои пред сѐ ми помогнаа мене да се пронајдам себеси, порамнам одвнатре и да сведочам на многу чуда.

Изминатиов период имав мошне интересни трансформативни искуства кај себе, како и со многу пријатели и луѓе со кои ги споделив.

Ова беше неверојатен нов круг од животот, кој само полека ми го покажува мојот пат и целта на моето постоење. А тоа е трансформација, пуштање на старото и ослободување простор за новото.

Сите ние посакуваме многу работи, имаме големи желби, визии па и цели…но многу малку сме спремни за пуштање на старото и на она кое повеќе не нѝ служи. А без фрлање на стариот мебел, доколку купиме нов, не би имале каде да го сместиме…значи потребен е слободен простор.

Затоа од срце ве поканувам да сте отворени за ова патување и искуство заедно со мене. Бенефитите и благодетите на кои потоа ќе сведочите, верувајте, не се споредуваат со ништо…особено не со теретот кој секојдневно можеби сега го носите на себе…а за жал поради долгото време на неговото носење веќе и сте заборавиле како е да си без товар.

За жал, ние многу често најмногу ставаме фокус и значење на она што ни е видливо…Како што, на пример, се вишокот килограми, кои многу лесно успеваме да ги симнеме кога ќе ја видиме бројката на вагата која не ни се допаѓа.

Дали сте се запрашале што е со целиот оној невидлив товар од мисли, емоции, блокади, разочарувања, кои се зацементирале во нас, а притоа не сме ни свесни за нив.

Што ако постои начин да се ослободиш од целиот тој товар за 7 дена?

Што ако сведочиш на голема трансформација и ослободување за 21 ден?

Знам дека можеби изгледа апстрактно и премногу магично…и мене ми се чинеше така. Но, јас одлучив да верувам и да пробам…и онака немав што да изгубам, можев само да се вратам на точката каде што бев. Затоа денес сметам дека ВЕРБАТА е најскапоцениот дар, кој мислам дека е тесно поврзан со моето име и целта на моето постоење.

За жал, денес многу често ни се пласираат невистини и полувистини и тоа резултира луѓето прилично да се оддалечат од вербата во доброто.

Јас го имам најголемиот гуру, мојата Јоана, таа е битие на светлината и кога и да избегам од вербата, таа ме учеше да се вратам и цврсто да верувам дека сѐ е за наше добро и за наша повисока цел.

Така и ти, ако си денес таму каде не сакаш да бидеш, не грижи се. Не си сам, возможно е излегувањето од тој невидлив круг на стеги и бариери.

Овaa програмa ja споделувам за секој оној кој никогаш не ја изгубил вербата во доброто и во себе. Решение секогаш постои, само прашањето е дали ние бараме решение или проблем.

Знам дека е збунувачки, но верувајте многу повеќе енергија трошиме на проблемот, отколку на решението . Затоа и ни треба толку долго време за да излеземе од некоја ситуација.

Денес веќе сведочам на мошне позитивни промени со сите луѓе со кои сум ги споделила своите ресурси и знаења и верувам дека е вистинско време малку похрабро да ги споделувам јавно и масовно…а за бенефитите и резултатите оставам сами да искусите и споделите.

Доколку имаш храброст, доколку веруваш во добро, доколку веруваш во себе…ова е програма за тебе .

Што содржи програмата?

3 реики третмани на далечина

Реики е прецизен древен тибетски систем за исцелување, ускладување и урамнотежување на енергијата, кој се користи за намалување на стресот, за релаксација и за здравје. Тој е нежен, едноставен, природен и безбеден метод на духовно исцелување и самоусовршување кој може секој да го користи. 

 

3 енергетстки третмани за ослободување потсвесни стравови

Нашето тело се состои од повеќе енергетстки центри низ кои протекува нашата животна енергија. Доколку тие имаат блокади нротокот не е моќен ниту целосен. Со нивно прочистување енергијата тече слободно и непречено а тоа се манифестира во сите сегменти од нашиот живот, здравје и општа благосостојба. 

 

3 енергетстки третмани DIAMOND SOUL

Оваа програма е дел од повеќе енергетстки техники кои овозможуваат длабоко енергетстко прочистување, себеспознавање и ослободување на енергетстко, емоционално како и на физичко ниво. 

 

краток реконективен третман

Реконективно исцелување е опиплива енергетстка интеракција со фреквенција на енергија, што ште по првиот третман буди високо трансформативни промени на сите наши тела и на сите возможни нивоа. 

Ова е уникатно искуство и единствено во склад со индивидуата. 

Тоа е уникатно искуство -на клеточно ниво се пројавува вибрациски скок и вашиот живот започнува да тече и ќе сведочите на животен напредок во секој поглед.  

* Се работи индивидуално не во група. 

 

Досегашното искуство ми покажало дека за 7 до 14 дена веќе успеваме да стигнеме до целосно прочистување на ниво на клетка. 

 Ова е  можеби и најинтересниот програм зо кој немате бројни изговори…вие единствено треба само да уживате 40 минути во комфорот и удобноста на сопствениот дом. 

Енергијата не познава време и простор. 

Па доколку ова беше интерсно за вас,тука сум за секое прашање и одговор. Знаете нашата интуиција, нашата душа знае се,само поврзи се со неа и прашај ја дали можеби е она што најмногу тие потребно во овој момент. 

 И не заборавајте, без пуштање и ослободување од старото – не може да дојде и новото. 

 

Од Верица

Јас сум Верица,

По професија сум медицинска сестра, а животната професија ми е – посебен родител, мајка на мојата инспирација и хероина – Јоана, која има Даунов синдром. Животниот пат ме донесе до место каде морав да побарам алтернативи за да го олеснам животот на Јоана, а пак од тука започнува мојата нова приказна.

Во тој момент сфатив дека нема ограничувања и дека имам слободна и одговорност, да го развивам мојот живот во насока во која сакам. Па така, одлучив да се запишам на студии доктор по природна медицина, хербализам и нутриционизам, а своевремено се сретнав со Реики методата и почувствував големи подобрувања во повеќе апекти во животот, а потоа и самата станав сертифициран Реики мастер енергетски терапевт. На овој начин ја создадов оваа програма која комбинира енергетски методи, како и препарати кои ќе придонесат за лекување на телото и душата.

Во оваа програма реики методата ја искомбинирав со арома терапијата и терапија со кристали, и создадов еден пакет кој е наменет за жени кои сакаат да си посветат време на себе, да ги исчистат своите внатрешни тежини и да постигнат баланс. А главната цел е секако, таа внатрешна хармонија лесно да се пренесе во надворшноста, настаните кои ни се случуваат, луѓето и околината.

Зошто да ја одберете оваа програма?

Програмата е составена од различни третмани кои ќе ви помогнат да достигнете целосно ослободување. Оваа програма ќе ви помогне да ги уништите бариерите кои сте ги поставиле врз себе и да прекинете со сите врски кои не ви служат повеќе. Во продолжение, само дел од бенефициите на учеството во програмата:

 

N

Рестартирање на вашата енергија

N

Ослободување од стравови и сомнежи

N

Постигнување на мир и спокојство

N

Уништување на негативните влијанија врз вашата личност

N

Постигнување на само-свест и почитување на вашата интуиција

Програмата е достапна од

11.04.2023

Подарете си го ова прекрасно искуство

Редовна цена 15 500 МКД

Промотивна цена
7 777 денари.

Со цело срце се радувам на нашиот заеднички раст, развој и сведочење на  чуда. 

Верувајте тоа се конекции за цел живот – барем досегашниве. 

 

Со љубов, 

Верица Огњанова. 

 

Пријавете се за

21 дневнате програма за будење на внатрешната женска убавина

 

Ви требаат повеќе информации? Контактирајте ме, со задоволство ќе одговорам на сите ваши прашања. 

Мејл

kontakt@vericaognjanova.com

Телефон

+389 72233295

mk_MKMacedonian