„Да ти соопштат такво нешто на 21 година во 22 часот, да си сам и да си имал сосема нормална бременост беше доста шокирачки и како за шлаг на тортата – таткото славеше во кафена со другарите за нејзиното раѓање. Тоа беше најтешката ноќ, да имаш таков товар, а да немаш со кој да споделиш – во моментот срцето ќе ми испукаше од тензија и притисок…“, раскажува Верица Огњанова од неготинско за CRNOBELO.com, која вели дека нејзината ќерка Јоана (11), која е дете со Даунов синдром, ѝ е најголемиот подарок во животот.

Прочитајте го ценото интервју ТУКА.

mk_MKMacedonian