Едвај останав жива по третирање со антибиотици за пневомонија, па животот ме донесе до реконетивното исцелување: Верица Огњанова за Женски магазин

Едвај останав жива по третирање со антибиотици за пневомонија, па животот ме донесе до реконетивното исцелување: Верица Огњанова за Женски магазин

Верица Огњанова има 34 години, и е од Неготино, како што ни раскажа од едно прекрасно место на природата и најубавото грозје Долни Дисан.  По професија е медицинска сестра и практичар и ментор по бројни холистички пракси и техники кои допринесуваат за една...
Добро утро,секое утро: Ароматерапија за добро здравје и емоционален баланс

Добро утро,секое утро: Ароматерапија за добро здравје и емоционален баланс

Нејзиното височество – ароматерапијата! За благодетите кои можеме да ги добиеме од етричните масла раскажува Верица Огњанова…  Целе Ристески  BiGhma Aku Автор: Bela Aleksandra https://www.facebook.com/bela.aleksandra.7/videos/433385681627337...
ЦрноБело:  Верица Огњанова: Имав само 21 година, ми кажаа дека ќерка ми има Даунов синдром,  но нејзината насмевка ми е лек за се`

ЦрноБело: Верица Огњанова: Имав само 21 година, ми кажаа дека ќерка ми има Даунов синдром, но нејзината насмевка ми е лек за се`

„Да ти соопштат такво нешто на 21 година во 22 часот, да си сам и да си имал сосема нормална бременост беше доста шокирачки и како за шлаг на тортата – таткото славеше во кафена со другарите за нејзиното раѓање. Тоа беше најтешката ноќ, да имаш таков товар, а да...

Слободен печат: Неготичанката Верица порачува: Немојте да го жалите моето дете со посебни потреби, за жалење се оние кои не ги прифаќаат овие деца, а со тоа ја пропуштаат и најчистата љубов!

Мими Стојановска „Моите залагања, сегашни и идни, се однесуваат на тоа, ниту една жена, најблагодарната работа на светот – благословот да стане мајка, да не ја доживува како болка, страдање или неинформираност што значи тоа ‘посебна мајка’“ Кога пренесувам животни...
mk_MKMacedonian