Сетови за 8ми Март

555,00 ден1.200,00 ден

 

Сет за секоја дама 1

-Природен сапун со маслиново масло и етерични масла
-Балсам за усни со кокосово масло, природен восок и етерични масла
-Сол за капење со билки и етерични масла
-Картичка со порака
-Чоколада

Цена 555ден

Сет за секоја дама 2

-Природен сапун со маслиново масло и етерични масла
-Балсам за усни со кокосово масло, природен восок и етерични масла
-Сол за капење со билки и етерични масла
-Природен пилинг со етерични масла за лице /тело
-Порака
-Чоколада
-вреќичка Гранола
-Картичка со порака

Цена 700/800ден

Спа сет

-Природен сапун со маслиново масло и етерични масла
-Балсам за усни со кокосово масло, природен восок и етерични масла
-Сол за капење со билки и етерични масла
-Природен пилинг со етерични масла за лице /тело
-Природен антперспирант со етерични масла

-Картичка со порака
-Вино
-Декоративна гајба

Цена :990ден /1090ден.

Сет Јоана

-Природен сапун со маслиново масло и етерични масла
-Балсам за усни со кокосово масло, природен восок и етерични масла
-Сол за капење со билки и етерични масла
-Природен пилинг со етерични масла за лице /тело
-Домашно слатко од Дуња
-Вино
-Декоративна дрвена гајба
-Картичка со порака

Цена :1200ден.

**Можат да се додаваат и одземаат производи.

SKU: Не е достапно Категорија

Дополнителни информации

Сетови

Сет за секоја дама 1, Сет за секоја дама 2, Спа сет 1, Спа сет 2, Сет Јоана

mk_MKMacedonian