Нејзиното височество – ароматерапијата!

За благодетите кои можеме да ги добиеме од етричните масла раскажува Верица Огњанова…

🎥 Целе Ристески

💻 BiGhma Aku

Автор: Bela Aleksandra

https://www.facebook.com/bela.aleksandra.7/videos/433385681627337
Погледнете го целото интервју ТУКА.

mk_MKMacedonian