ПОМОШ ЗА ИЗБИВАЊЕ НА ЗАБИ

ПОМОШ ЗА ИЗБИВАЊЕ НА ЗАБИ

 Сите знаеме како растот на забите кај децата доведува до непроспиени ноќи, за нас и нашето бебе. Постои природен начин на кој можеме да му ...
ЕНЕРГЕТСТКИ ЦЕНТРИ- ЧАКРИ

ЕНЕРГЕТСТКИ ЦЕНТРИ- ЧАКРИ

КОРЕНСКА ЧАКРА   Чакрите, Корен чакра, Сакрал и Соларен Плексус, тие претставуваат енергетски центри лоцирани низ целото тело,  водејќи го протокот на енергија. ...
Есенцијални масла – што се и како се користат?

Есенцијални масла – што се и како се користат?

Што се есенцијални масла? Овие се неjхранливи масла добиени директно од растенијата. Може да се добијат од кој било дел од растението, најчесто ливчиња, кората од цитруси, лисја, кора од дрво или корен. Тие се добиени со неколку различни методи, а најпопуларните се...
mk_MKMacedonian