Thieves

Се состои од етерични масла кои се најдобрата поддршка за нашиот имунитет и токму тоа го прави едно од маслата што секоја мајка треба да гo има дома. Градењето имунитет е приоритет за сите нас, особено во зимските месеци. Thieves, исто така, содржи цимет, масло од рузмарин и еукалиптус, тоа се масла кои се одлични не само за имунитетот, туку и за респираторниот систем.

Забелешка: треба да се избегнува кај деца под две години.

Нарачај

mk_MKMacedonian