ТЕМЈАН

Маслото темјан е популарно уште од античко време, и е познато по своите смирувачки својства и придобивките што ги дава на кожата. Додадете го во кремот и вклучете го во вашата редовна козметичка рутина, Исто така е одличен и за каква било форма на медитација, јога, итн.

Нарачај

mk_MKMacedonian