STRESS AWAY

За жаллуѓето кои се под стрес и за најмали работи имаат тенденција да се држат до работните места долго времеплус начинот на кој живееме една година не ги олеснува работите … постојаното размислување за тоа кога ова ќе заврши… што се ни се врти низ главатапа кога емоциите ќе не зафататмене конкретно ова масло навистина ми се допаѓа колку ми помага при вакви деново и едноставно се натопувам со него. 
 
Stress away маслото може да се нанесе на вашитр зглобовинад градите и позади ушите … и не само што е  емоционалната поддршка во шише и мириса толку прекрасно што може да се користи како парфем. 
 
Доколку постои масло без кое не би можела да живеам (покрај цитрусните масла ) тоа е маслото Stress away. Никогаш не разочарува и мирисот е прекрасен. 
 
Stress away е комбинација на копаидалипакедрово дрвозелен лимонванила и лаванда. 

Одлично е и за мама и за децата!

Во дифузерот или на кожатабез оглед на тоа што ќе одлучите да ја користите оваа мешавинаќе уживате во неговиот мирис и  придобивки, и она што на секој му е потребно а тоа е опуштање на умот и телото.

Нарачај

mk_MKMacedonian