ПРЕМИУМ СТАРТЕР КИТ

Зошто сите толку многу го сакаме и зошто можам да ви гарантирам дека тоа е најдобрата инвестиција што ќе ја направите во животот?
Бидејќи во пакетот ќе добиете 12 чисти есенцијални масла и дифузор кој е и атомизатор и овлажнител.
Нема да најдете масла со овој квалитет во аптеките, ниту дифузор со оваа сила.

Зошто мислам дека овој сет е најефикасен?
Бидејќи купувањето на слични, непроверени масла на друго место би чинело многу повеќе и не знаете што има во шишињата.

Комплетот Premium Starter Kit вкличива:

• 6 чисти есенцијални масла:
Лаванда
Лимон
Портокал
Копаиба
Темјан
пеперминт

• 6 мешавини на есенцијални масла:
Purification
Stress Away
Panaway
Thieves
R.C.
Di-gize

• Дифузер по избор – Dewdrop или Desert mist

Нарачај

mk_MKMacedonian