ПОРТОКАЛ И ЛИМОН

Општо е познато дека цитрусите го подигнуваат расположението – портокалот смирува, а лимонот го чисти нашиот умИмаме комбинација со неколку капки цитрус во дифузорот барем еднаш дневно.

Нарачај

mk_MKMacedonian