PEPERMINT

Маслото е добро познато, освежува, арома што ја зајакнува енергијата во комбинација со цитрусни и дрвени тонови. Покрај засилување на енергијата, можете да го разредете во основно масло и да го масирате на мускулите после вежбање.

Нарачај

mk_MKMacedonian