PEASE & CALMING 

Oва масла е совршено за мајкибебиња и малку постари децаЌе го користите за да се опуштитеда го подобрите спиењето и да го подигнете расположениетоМириса на соннајдобро е во дифузер во комбинација со Stress away.

Нарачај

mk_MKMacedonian