пакет YL

Пред почетокот на учебната година, подарете им на вашите малечки свој пакет YL и видете како расте нивната љубов кон етеричните масла.

Овој богат пакет не вклучува само масла од линијата KidScents, туку го вклучува и омилениот дифузер Sovica.
Трансформирајте ја рутината за спиење на вашите деца со мирисот на KidScents DreamEase, ослободетe го чуството на непријатност со KidsScents refresh , непријатноста во стомакот со KidsScents TummyGize, помогнете во секоја ситуација со KidsScents KidCare и со помош на Kids Scents GeneYus на почетокот на учебната година зголемете го фокусот и концентрацијата на вашите деца.

Сето ова е вклучено во овој фантастичен сет!

Нарачај

mk_MKMacedonian