Мирта

Мирта е уште едно нежно масло слично на еукалиптустака што има таков ефектНајдобро работи на стресен респираторен системМожете да го користите во дифузер или разреден во основно масло на кожата (градите и грбот). Безбеден е за употреба кај деца.

Нарачај

mk_MKMacedonian