ЛИМОН

Лимонот е вообичаен додаток на нашите средства за чистење од многу добра причина. Покрај тоа што е одличен за отстранување на дамки, тој е исто така одличен за спротивставување на миризбите, а одличен е и во утринските часови во дифузерот.

Нарачај

mk_MKMacedonian