КОПАИБА

Копаиба е благо масло со неутрален мирисМајките го сакаат затоа што е создадено за деца – кога никнуваат забикога децата не се чувствуваат најдобро или кога им треба само мирен и квалитетен сон.

Покрај тоаго подобрува дејството на другите масла и е одлично за нега на кожа и коса. 

Нарачај

mk_MKMacedonian