Кедар

Кедар е благо и смирувачко маслосо топли дрвени нотиТоа е одличен избор навечер пред спиење бидејќи создава блага и смирувачка атмосфераЧесто е присутна во парфемимириси и сапунибидејќи поттикнува релаксација и ги балансира емоциите. Исто така е неопходен во нега на кожа и косаМожете да го ставите во дифузер или да користите разредено базно масло на кожата.

Нарачај

mk_MKMacedonian