Grounding

Заземјување! Grounding е балансирачка мешавина на мириси што се користат за чувство на јасност или за продлабочување на духовноста. Можеме да донесеме лоши одлуки со емоционален хаос – користете Grounding за да ви помогнеме да се справите со реалноста на позитивен начин.

Нарачај

mk_MKMacedonian