Грејпфрут

ГРЕЈПФРУТ е мојот омилен цитрус и масло од кое едноставно не можам да се заситам. Масло кое е многу едноставно, но исклучително моќно оружје за кревање расположение. Fun fact – во стварност не можам да го издржам вкусот на грејпфрут , а сега ако моето масло од грејпфрут е при крај, имам благ напад на паника ☺️ Грејпфрут има многу корисен ефект врз расположението, чистиот воздух, има корисен ефект врз кардиоваскуларниот систем, само една до две капки во дифузер прават комбинација на магија, а исто така е одличен и во борбата против целулитот!

Нарачај

mk_MKMacedonian