GENEYUS


Мешавина која содржи некои од најценетите масла и е одлична за зголемување на концентрацијата и фокусот, а во исто време има смирувачки ефектАко имате ученикова масло е ваш приоритетМожете да го користите во дифузор додека пишувате домашна задача или да направите ролер од стартниот комплет (бидејќи GeneYus е веќе разреден) и да го нанесете зад ушите или на задниот дел од вратот пред училиште или пред да пишувате домашна задача. 
 
Од се ова : 6/14 масленца кои ги опишав се наоѓаат во пакетот Premium Starter Kit, кој топло го препорачувам за во секој дом .

Нарачај

mk_MKMacedonian