Еукалиптус радијата

Еукалиптус радијата има освежувачки мирисТоа е најнежниот еукалиптус и е идеален избор за деца под 2 години

Ладиосвежува и обезбедува поддршка за респираторниот системСе наоѓа во три бленда – Thieves, R.C. и Равен

Нарачај

mk_MKMacedonian