СНЕЖНО БУВЧЕ дифузер за деца

СНЕЖНОТО БУВЧЕ не само дифузер, туку и паметно ноќно светло и машина за бел шум. Всушност, постојат 10 различни опции за LED осветлување, па можете да изберете боја што одговара на вашето расположение, три различни режими на дифузија и пет опции за звук на бел шум.

Снежниото бувче доаѓа со 5 ml Tummy Giz, совршен за вметнување во дифузорот за да се постави вистинскиот тон на спиење.

Снежното бувче доаѓа со забавни налепници за аплицирање … за да изгледа автентично и само ваше. 🦉❄

Сега е право време да ги израдувате вашите најмили 🎁

Нарачај

mk_MKMacedonian