LUSTRE ARTISAN дифузер

За здрав живот – ЧИСТ ВОЗДУХ ВО ВАШИОТ ДОМ со #lustrediffuser ❣❣❣ 
 
Не чекајтесега е вистинското време… Изберете еден од нашите декоративни распрскувачи,и прочистувачи со помош на нашите етерични 100% природни масла. 
 
Внесете во вашиот дом или во вашата работна просторија чист и свеж воздух за доброто на вашето здравје. 
 
________________________________ 
Young Living „ LUSTRE ARTISAN“ дифусерот потсетува на Бисерната река во Кинарај за мајсторипоети и сликари стотици години. 


Вклучува 2 бесплатни есенцијални масла од мента и цитрус 


Силниот режим на дифузија може да работи до шест часа или со три различни опции за тајмер: 60, 90 и 120 минути. 
 
Режимот на инпрекината дифузија може да работи до 12 часа со интервали од 30 секунди вклучени и 30 секунди исклучени. 
 
Осум различни опции за LED светло. 
 
Областа опфатена со дифузорот е до 40 квадратни метри. 

Нарачај

mk_MKMacedonian