CLOVE (каранфилче)

CLOVE ( каранфилче), секоја есен мора да го имам во мојот дом . Едноставно го сакам мирисот на есента 🍁🍂🌰🍊

Има сладок и зачинет мирис кој делува стимулирачки и ревитализирачки.

Clove е состојка со највисоко постигнување, тестирана од Young Living на ORAC скалата за антиоксидативен капацитет.

* Традиционалната кинеска медицина го користи Clove за подобрување и поддршка на здравиот дигестивен систем. Со тоа што Clove го содржи природно еволуираниот еугенол, има придобивки за целокупното здравје.

Нарачај

mk_MKMacedonian