Christmas Spirit

Christmas Spirit веројатно e омилен кај сите во овој период од годината. Неговата арома не подготвува за најубавиот период на Advent и самиот Божиќ. Ако сè уште го немате, набавете го што е можно побрзо.

Christmas spirit сакам да го комбинирам со цитрус, бор, чемпрес, НЛБС и ИБС, а во последно време го ставам насекаде и го комбинирам со сè.

⭐ Спреј за ткаенини ⭐
Потребно ви е шишенце, 20 капки christmas spirit, чеп од вотка или алкохол и дестилирана вода.

⭐„Миризливи стапчиња за гардероба“ ⭐
Ако имате стапчиња од трска, капете неколку капки масло врз нив, оставете ги да се исушат малку и чувајте ги во плакарот. Ако немате, можете да користите и памбуци.

⭐ „Мирисни топчиња за во сушара “ ⭐
Капнете неколку капки масло на волнените топчиња и ставете ги во сушарата последните 15 минути. Алиштата ќе мирисаат најдобро на светот, верувајте ми!

Нарачај

mk_MKMacedonian