АРИА ДИФУЗЕР

Young Livings Aria Ultrasonic Diffuser е уникатен, стилски начин да ги донесете придобивките од есенцијалните масла во вашиот дом или на работното место. Комбинација од навлажнувач на воздух, прочистувач, атомизатор и атрактивен дифузер кој комбинира најнова технологија на дифузер со различни функции.

 
Со него добивате две шишиња 5мл масло-лимон и мента.

Вклучениот далечински управувач ви овозможува да изберете смирувачки, вградени звуци или да уживате во разнобојни LED светла.

Со вградените звучници, можете да го приклучите својот личен музички уред и да уживате во музиката по ваш избор

Нарачај

mk_MKMacedonian