Блог

Времето – лек за сè?  

Времето - лек за сè? Дали навистина е така? Дали времето е лек за сè или сè е интерпретација на нашиот раст и развој? 18ти,19ти и 20ти jануари пред 10 години беа најтешкото нешто што во животот сум го доживеала. Јоана имаше операција на срцева маана во Р. Бугарија....

1 Декември

1 Декември …woow за 1 месец Нова година.Од дете се радував за овие најубави моменти од годината, по 1 месец украсував секој сегмент од домот со голема радост и љубов. Како човек расте и работи на себе ја глед поголемата слика, таа моја радост и љубов која сум ја...

Есенцијални масла – што се и како се користат?

Есенцијални масла – што се и како се користат?

Што се есенцијални масла? Овие се неjхранливи масла добиени директно од растенијата. Може да се добијат од кој било дел од растението, најчесто ливчиња, кората од цитруси, лисја, кора од дрво или корен. Тие се добиени со неколку различни методи, а најпопуларните се...

mk_MKMacedonian